Calendari d'activitats

Març 2023
L M X J V S D
27 28 1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31 1 2

Formulari d'accés

LA MARE A LA DIADA (11-09-2010)

 

Actes Institucionals de la Diada 2010

La Colla Sardanista Mare Nostrum va tenir l'honor de participar als actes oficials de "La Diada Nacional de Catalunya"celebrats aquest passat 11 de setembre al Parc de la Ciutadella de Barcelona davant de les autoritats.


L'actuació de la Mare, de la mà de la guitarra d'en Toti Soler, Premi Nacional de Música de Catalunya l'any 2005 i Creu de Sant Jordi l'any 2006 i dels músics Maurici Villavechia, Marc Prat i Jaume Catà, va resultar ser una de les actuacions més destacades d'aquests actes. La innovació, exotisme i originalitat van causar l'astorament del públic i dels mitjans de comunicació.

Això és el que varen recollir els mitjans de tots els àmbits:


- La cerimònia té el seu moment curiós, gràcies a un segon episodi provocat per la hipercorrecció de la jornada. És la interpretació de la Sardana flamenca del gran Toti Soler, que la colla sardanista Mare Nostrum intenta desxifrar davant els ulls astorats del públic.
Diari Avui- Otro destello de exotismo lo ha aportado el guitarrista Toti Soler, que ha ofrecido su Sardana Flamenca, una curiosa mezcla de acordes flamencos y sardanistas, danzados por la Colla Sardanista Mare Nostrum.
La Vanguardia- El guitarrista Toti Soler, que ha ofrecido su Sardana Flamenca, una curiosa mezcla de acordes flamencos y sardanistas, danzados por la Colla Sardanista Mare Nostrum.
El Periodico- Toti Soler, acompanyat de Maurici Villavechia, Marc Prat, Jaume Catà i la colla sardanista Mare Nostrum han interpretat la "Sardana flamenca", després de la lectura del poema de Salvador Espriu Per una suite algueresa.
Ajuntament de Barcelona- Otro destello de exotismo lo ha aportado el guitarrista Toti Soler, que ha ofrecido su "Sardana Flamenca", una curiosa mezcla de acordes flamencos y sardanistas, danzados por la Colla Sardanista Mare Nostrum.
El Mundo- Un dels elements de la cultura catalana que no podia faltar en un acte com aquest és la sardana. Per aquest motiu, el guitarrista de Vilassar de Dalt Toti Soler i la colla sardanista Mare Nostrum han pujat a l'escenari a interpretar la 'Sardana flamenca'. Els han acompanyat els músics Maurici Villavechia, Marc Prat i Jaume Catà.
Vilaweb- El guitarrista Toti Soler ha ofrecido su Sardana Flamenca, una mezcla de acordes flamencos y sardanistas, danzados por la Colla Sardanista Mare Nostrum.
El Correo Web- Toti Soler i la colla sardanista Mare Nostrum han ofert una versió de la "Sardana flamenca", que el guitarrista va escriure el 1973.
3cat24.cat (Canal 3-24)- Toti Soler, acompañado de la colla sardanista Mare Nostrum interpretó una original sardana-flamenca y Andrés Corchero bailó la Jota de Jotas.
El Pais- El actor Joan Anguera leerá el poema de Salvador Espriu "Per una suite algueresa", y Toti Soler, acompañado de Maurici Villavechia, Marc Prat y Jaume Catà, y la colla sardanista "Mare Nostrum" interpretan la "Sardana Flamenca".
ABC- Un dels elements de la cultura catalana que no podia faltar en un acte com aquest és la sardana. Per aquest motiu, el guitarrista de Vilassar de Dalt Toti Soler i la colla sardanista Mare Nostrum han pujat a l'escenari a interpretar la peça de nom transgressor 'Sardana flamenca'. Els han acompanyat els músics Maurici Villavechia, Marc Prat i Jaume Catà.
Regio 7- Parlament i govern inclouen la 'sardana flamenca' a la Diada El guitarrista Toti Soler posarà la música que ballarà la colla Mare Nostrum, en un acte amb representació d'arreu dels Països Catalans Els actes commemoratius de l'Onze de Setembre que organitzen el govern de la Generalitat i el Parlament de Catalunya comptaran amb la composició 'Sardana flamenca' de Toti Soler, que serà interpretada musicalment pel propi guitarrista i en dansa per la colla Mare Nostrum.
Creuant.cat- Una altra espurna d'exotisme l'ha aportat el guitarrista Toti Soler, que ha ofert la seva 'Sardana Flamenca', una curiosa barreja d'acords flamencs i sardanistes, dansats per la Colla Sardanista Mare Nostrum.
lamalla.cat- La sardana també hi serà present amb la peça 'Sardana flamenca', que interpretarà a la guitarra Toti Soler i ballarà la colla Mare Nostrum.
Parlament.cat

Qui hi ha en línia?

Hi ha 90 convidats/des i cap membre en línia

Segueix-nos a Twitter !!!

Facebook