Calendari d'activitats

Juny 2023
L M X J V S D
29 30 31 1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 1 2

Formulari d'accés

PENTA-CAMPIONS 2014

 

Final Punts 2014Fotografia: Marc Rovira -

Repetim... MARE NOSTRUM, Penta-Campiona de Catalunya 2014: Lluïment + Punts Lliures + Revesses per Colla + Colla Completa... i també el Territorial de Barcelona Ciutat en Lluïment!! Felicitats!!!

CONCURS VIC

 

foto-vic-2014

Aquest dissabte dia 12 es va celebrar a la Plaça Major de Vic el Concurs corresponent al Bàsic d'Honor Grup B.

 
Aquest tot i el mal temps inicial i un parell d'aturades degut a la pluja ha transcorregut amb més o menys normalitat.
 
 
 
El resultat per la Mare Nostrum no ha pogut ser millor. 3 primers que ens donen accés al Grup A de la fase final i, per tant, a la lluita per els primers llocs del Campionat.
 
 
 
 

CAMPIONS DE CATALUNYA 2012 EN LLUÏMENT

Per tercer any consecutiu, la colla Mare Nostrum ens hem proclamat Campions de Catalunya en la modalitat de Lluïment. 

La Plaça del Mercadal de Balaguer va ser un cop més l'escenari de celebració del campionat assolit, en aquest cas el quart que guanya la Mare i el dotzè en el còmput global del Grup Sardanista Xaloc. 

El concurs de Balaguer va comptar enguany amb una quarantena de colles participants que van oferir un gran espectacle a tots els assistents. La Mare Nostrum, que va obtenir el primer lloc a totes tres sardanes disputades, ha acabat amb sis punts d'avantatge al Campionat de Catalunya respecte a la seva rival Violetes del Bosc, a la qual tal i com fem sempre felicitem pel gran nivell que ha ofert al llarg de tota la temporada. 

Felicitats a tots pel títol obtingut en Lluïment!, i ara mateix toca lluitar pel de Punts Llliures a Mollerussa!! 

CAMPIONAT GRANS 2014

 

Desprès de l'assemblea ordinària d'ahir de la Unió de Colles Sardanistes les colles que participaran al Bàsic d'Honor seran les següents.

 

 

Grup A

Grup B

Antaviana Blanca Espurna
Continuïtat del Montgrí Claror de Goges
Dolç Infern Encís
Mans Amigues Mare Nostrum
Tarragona Dansa Mirant al Cel
Xàldiga Riallera

 

 

 

 

A UN PAS DEL CAMPIONAT

La colla Mare Nostrum va disputar el passat diumenge dia 23 de setembre al davant de La Catedral de Barcelona el seu 4t concurs corresponent al Campionat de Catalunya 2012, i ara ja espera la seva última cita del Campionat d'enguany, que tindrà lloc a Balaguer el proper 11 de novembre. No obstant, restarem a l'espera dels resultats del concurs de Girona de l'1 de novembre, també vàlid per al Campionat però on la Mare hi té adjudicat el descans. 

A La Catedral, els resultats que vam obtenir van ser un primer i dos segons llocs, de manera que actualment sumem un total de 14 punts, els mateixos que tenen les Violetes del Bosc en tres concursos, un menys que la Mare.

Per tercer any consecutiu, el vencedor del Campionat de Catalunya en categoria Grans es decidirà a la capital de La Noguera. 

Més emoció, impossible.

Qui hi ha en línia?

Hi ha 36 convidats/des i cap membre en línia

Segueix-nos a Twitter !!!

Facebook